Het bloedglucosetraject

De glucosesensor - yess het bloedglucose traject met de sensor is vanaf nu beschikbaar bij mij in de praktijk!

Ben jij benieuwd hoe het met jouw bloedsuikerspiegel is? Ervaar jij klachten, zoals vermoeidheid, constante trek, veel zin in suiker, moeite met afvallen, moeite met in slaap vallen of blijven, ben je regelmatig ‘hangry’ en/of heb je PCOS? Dan is dit traject wellicht iets voor jou.

Wat gaan we doen?
Je komt bij mij langs in de praktijk waar ik de sensor op jouw arm plaats. Vanaf dat moment gaan we van start. De glucosesensor trackt voor 2 weken lang, 24 uur per dag, jouw glucoselevels. De waardes kun je zelf de hele dag checken door met je smartphone de sensor op je arm te scannen (ja, zeer verslavend🤓). Zo zie je heel goed waarvan jouw bloedsuikerspiegel gaat stijgen en dalen en hoe je deze het beste stabiel houdt.

Week 1:
In deze week blijf je eten zoals je normaal gesproken eet. De 0-meting dus. Je ziet waarvan jouw bloedsuikerspiegel gaat pieken en dalen (hallo decaf cappuccino met havermelk🙋🏼‍♀️) en waarvan hij stabiel blijft. Zo krijg je zelf al wat inzicht.

Na de eerste week plannen we een consult in samen om de resultaten te bespreken. Ik geef tips hoe je maaltijden anders kunt samenstellen om zo jouw voedingspatroon te optimaliseren.

Week 2:
In deze week pas je mijn adviezen toe om te kijken wat het effect ervan is op jouw bloedsuikerspiegel. Ook in deze week kun je dit zelf nauwlettend in de gaten houden.

Na deze 2 weken ontvang je uitgebreide rapporten en heb je inzicht in jouw voedingspatroon en hoe je deze kunt optimaliseren om zo bijvoorbeeld je hormonen in balans te brengen en van een suikerverbranding naar vetverbranding te gaan 🔥

Investering: € 435,-

Ik heb het zelf ook 2 weken getest en ben echt mega enthousiast! Het voelt fijn om inzicht te hebben op wat de invloed is van mijn dagelijkse voeding op mijn bloedsuikerspiegel.

Heb jij hier nog vragen over? Stel ze gerust!

Previous
Previous

Voedingstrends

Next
Next

De bloedsuikerspiegel